Loading...

 

vite ka qëndruar e fshehur, del mbi sipërfaqe diçka e tmerrshme që krijuan gjermanët

Prej gati  100 vitesh në thellësinë e ujërave pranë Francës rrinte e fshehur diçka e tmerrshme, që gjermanët krijuan gjatë Luftës së Parë Botërore.

Bëhet fjalë për nëndetësen gjermane U Boot, e cila i siguroi Berlinit për shumë kohë dominimin në detin e veriut dhe jo vetëm, por  së fundi ajo ka dalë mbi sipërfaqe.

Për shumë kohë, kjo nëndetëse u përdor nga Gjermania për të dominuar në ujërat kontinentale duke terrorizuar anijet tregtare të gjithë botës.

Kjo nëndetëse fundosi të paktën 11 anije në vitin 1917.

Loading...
Loading...
Loading...