Loading...

 

Screenshot_9-19

11 të vdekur dhe 25 të plagosur raportojnë deri më tani mediet belge pas shpërthimit të ndodhur në aeroportin e Brukselit. Autoritetet po hetojnë nëse ngjarja është shpërthim I rastësishëm apo akt terrorist.

Foto të udhëtarëve të plagosur dhe të terrorizuar:

Screenshot_8-24 Screenshot_6-27

Loading...
Loading...
Loading...