Loading...

Ata janë një nga çiftet më të përfolura për lidhjet dhe ndarjet e tyre. Bëhet fjalë për William Levyn dhe Elizabeth Gutierrez. Çifti i aktorëve i rikthehet thashethemeve për ndarje.

Ata nuk janë parë bashkë për një kohë të gjatë. Që prej viti 2003, kohë kur filluan lidhjen e tyre Levy është akuzuar për tradhëti. Ai është përfolur për shumë romanca me koleget e tij aktore, madje dhe me këngëtaren Jennifer Lopez.

Elizabeth thuhet të ketë festuar vetë ditëlindjen, pa kubanin në krah si dhe një festë e vajzës së tyre Kailly nuk i gjeti bashkë. Zëra flasin sërish për një tradhti, Të dy janë prindër të dy fëmijëve dhe thuhet se rikthimet pas ndarjeve të bujshmë janë bërë pikërisht për ta.

Loading...
Loading...
Loading...