Loading...

Këto janë tre shenjat e horoskopit prej të cilave duhet të ruheni mirë, nëse jeni në një marrëdhënie, sepse mundësia për t’ju tradhtuar është shumë e lartë.

Bëhet fjalë për Dashin, Binjakët dhe Peshoren.

Dashi

Dashi është një shenjë që udhëhiqet nga Marsi, planeti i veprimit, i agresivitetit dhe i seksualitetit. Thënë këtë, Dashi është shenja më e predispozuar për të tradhëtuar pa e menduar dy herë. Impulset e tij të pakontrollueshme mund të shkatërrojnë edhe gjykimin më të ftohtë.

Binjakët

Mes gjithë shenjave të zodiakut, ata janë shenja më e predispozuar për të tradhëtuar. Kjo shenjë përfaqësohet nga dualiteti, kështu që ka disa aspekte personaliteti që dalin në pah tek një binjak. Ata e duan shumë lirinë dhe kanë nevojë për fleksibilitet që të jenë të lumtur.

Peshorja

Peshorja është një shenjë shumë e shoqërueshme, ata e duan shumë natyrën dhe paqen dhe simbolizohen nga një peshore. Kështu që për ta ekuilibri është shumë i rëndësishëm për ta. Nëse në një lidhje nuk ka ekuilibër ata nuk do të hezitojnë dhe do ta tradhtojnë partnerin.

Loading...
loading...
Loading...