Loading...

 

1-Në mëngjes lutuni
Çdo mëngjes, duhet të falënderoni zotin për ditën që po ju fal. Jini mirënjohës!

2-Jini tolerant ndaj personave që ju mërzisin
Zemërimi dhe xhelozia vijnë nga shpirti i humbur. Mos u ndikoni nga ata, vazhdoni rrugën tuaj me mirësi.

3-Respektoni mikun

Miku i mirë, është një ndër gjërat më të mira që keni në jetë. Respektojeni dhe do ndiheni mirë.

4-Merruni me punët tuaja
Nuk duhet të analizoni jetën e të tjerëve, pasi do bëheni të padobishëm.

5-Respektoni mendimin e tjerëve
Asnjëherë mos e ndërpritni tjetrin kur flet. Jepini të drejtën të shpreh mendimin e tij.

6-Fëmijët janë e ardhmja
Jepni dashuri fëmijëve dhe rritini në mënyrën më të mirë. Ata janë e ardhmja e vendit ku jetoni.

Loading...
Loading...
loading...