Loading...

32BBAD5700000578-0-image-a-31_1459511271945

Të pasmet e këtyre binjakeve po e “asfiksojnë” internetin.

Ato janë kthyer në yje në Instagram për shkak të të pasmeve të rrumbullakëta dhe të bëshme. Tregojnë se sekreti qëndron në faktin që realizojnë stërvitje intensive dhe 2,000 ulje ngritje në ditë.

Miriam dhe Michelle Carolus, kanë 250,000 ndjekës në rrjetete sociale. Stërvitja vazhdon…

32BBAC4A00000578-0-image-m-39_1459513033259Michelle-and-Miriam-Carolus (2) Michelle-and-Miriam-Carolus

Loading...
Loading...
Loading...