Loading...

Fuqitë energjetike dhe terapeutike të gurëve dhe kristaleve janë studiuar që nga kohërat e lashta.

Gratë, në veçanti, kanë një lidhje të fortë me energjitë e botës minerale. Shpesh thuhet se guri është ai që ju zgjedh, dhe jo anasjelltas.

Turmalinë e zezë

Ai mbron pjesën energjike dhe shpirtërore, duke asgjësuar sulmet e liga dhe duke neutralizuar vibracionet negative. Në aspektin fizik, turmalina e zezë forcon kolonën vertebrore.

Ametist

Intensifikon energjinë vitale, pastron mjedisin dhe zgjon intuitën. Përdorimi i ametistit në trup balancon metabolizmin dhe gjithashtu ndihmon për të humbur peshën.

Acqua marine

Ky gur i bukur kaltërosh si planeti ynë, sjell paqen e brendshme, zvogëlon stresin dhe hap rrugë për qeniet e dritës, duke lehtësuar komunikimin tonë me ta. Errësira do të jetë larg jush!

Fluorit

Është një gur i bukur në ngjyrat e ylberit. Fluorit është guri i suksesit, sepse intensifikon dritën tonë personale, rrit fuqinë tonë të tërheqjes, e bën mendjen më të mprehtë dhe vigjilente dhe hap rrugët. Në aspektin fizik, fluorit ndihmon në lehtësimin e simptomave të problemeve të muskujve dhe reumatizmave.

Hematit

Është guri i forcimit të brendshëm. Rrit vetëbesimin, zgjon dashurinë për veten, është forca dhe ndihma për të kapërcyer sjelljet e sëmura. Të kesh një hematit në shtëpi është si të keni fuqinë e Super Mbrojtjes!

Pirit

Është një magnet i vërtetë prosperiteti. Ai hap rrugën për një biznes të mirë dhe rrit fitimet financiare. Përdorimi i një piriti do të thotë zgjerim i mundësive në biznes. Kush përdor një pirit është me fat për paratë!

Kuarci rozë

Guri i dashurisë së vërtetë. Ai tërheq dashurinë dhe besnikërinë në jetën tonë. Të gjitha marrëdhëniet favorizohen nga rritja e përdorimit të kuarcit. Energjitë e familjes, me miqtë, me partnerin, janë më të lehta dhe më harmonike. Gjithkush duhet të mbajë një kuarc në çdo kohë!

 

Loading...
Loading...
Loading...