Loading...

 

Nuk është më tabu që çiftet të kenë diferencë të madhe në moshë edhe nëse po flasim për 43 vite ndërmjet burrit dhe gruas.

Ju prezantojmë me Hattie, 82 vjeçe dhe të dashurin e saj John 39-vjeçar, çifti amerikan që po t’i shikosh nuk duken edhe shumë të largët në vite.

Hattie ka rrëfyer në një emision televiziv jetën e saj seksuale me të dashurin shumë më të ri se vetja.

82-vjeçarja u shpreh se mban trupin në formë duke bërë ushtrime me top, të cilin e rrotullon dhe më pas e përplas në gjoks.

Hattie shpjegoi:

Kam 35 vite që e bëj këtë ushtrim. E përgatit trupin tim për përplasje, është shumë i mirë për seksin sepse e bën gati për çdo lloj gjëje.”joq.al

Loading...
Loading...
loading...