Loading...


Pyetja ‘Kur do martohesh ti?’ u bë shkaku i një vrasjeje në Indonezi në qytetin e Jakartas sipas Daily Star.

Një djalë 28-vjeçar me emrin Faiz Durdin vrau komëshijen e tij sepse ajo e pyeste gjithmonë se kur do martohej.

Sipas djaloshit komshija 32-vjeçare ishtë shumë e neveritshme pasi e pyeste çdo ditë. Ai ishtë shkaku që ai e vrau pasi nuk duronte dot më.

Djaloshi u arrestua dhe tani rrezikon burgimin deri në 10 vjet.

Kjo është arsyeja pse duhet të kujdesemi kur pyesim dikë se kur do martohet…

Loading...
loading...
Loading...