Loading...

akne

1. Përzieni dy luge sode buke me dy lugë ujë për të formuar një pastë homogjene.

2. Pastro dhe thaj fytyrën dhe më pas aplikoni pastën e përgatitur

3. Lere trajtimin të veprojë për 15 minuta me pas shpëlaje

Infoelbasani

Loading...
Loading...
Loading...