Loading...

 

Një automjet i cili ishte ngarkuar me skrap dhe që vinte nga Shkupi ka dalë nga rruga.

Ngjarja ndodhi në hyrje të kthesave të Murrashit, në Librazhd. Fatmirësisht drejtuesi i mjetit nuk ka pësuar dëmtime.
Mendohet se shkak është bërë kthesa e fortë, mungesa e sinjalistikës si dhe esha e kamionit të ngarkuar.

Loading...
Loading...
Loading...