Loading...

Një aksident tepër i rëndë ka ndodhur në rrugën kryesore Lipjan-Shtime, Kosove.

Dyshohet se nga ky aksident ka mbetur 1 person i vdekur.

Në këtë aksident janë përfshirë disa makina.

Në aksident janë përfshirë një veturë e tipit Mercedes dhe një Golf 7.

Ekipet e Policisë, Zjarrfikësit dhe Ndihma e Shpejtë janë në vendin e ngjarjes, duke u marrë me rastin.

Loading...
Loading...
Loading...