Loading...

Aksion kundër bandave shqiptare të trafikut të protsitucionin, policia italiane ka nojftuar arrestimin e 22 shqiptarëve gjatë orëve të fundit të gjithë janë arrestuar nga policia për shfrytëzim prostitucioni.

Mes të arrestuarve 22 Shqiptare por edhe një  grua është rumune. Operacioni u zhvillua në Como, Monza dhe Brianca ditën e enjte, ndërsa u publikua nga autoritetet italiane mëngjesin e sotëm.
Vajzat që përdoreshin ishin shumica me origjinë shqiptare.

Vajzat detyroheshin që të prostituonin, ndërsa ndaj tyre ushtrohej edhe dhunë fizike. Nëse vajzat largoheshin nga stacioni ku prostituonin, kërcënoheshin, po ashtu edhe nëse të ardhurat që sillnin ishin të ulëta.

Policia thotë se ka sekuestruar edhe 25 mijë euro të dyshuar se janë prdukt i veprmitarisë kriminale

 

Loading...
Loading...
Loading...