Loading...

Gjatë një takimi me Strukturat e Partisë Socialiste në Bashkinë e Peqinit me prezencen e Sekretari i Pergjithshem Taulant Balla, deputetit Anastas Angjeli, Kryetarit të Bashkise Elbasanit, Qazim Sejdini, u propozuan nga Asambleja e zgjeruar e PS bashkia Peqin kandidatët për Kryetar Bashkie.
Sipas burimeve zyrtare nga PSSH Asambleja e Socialistëve Peqinas ka propozuar katër kandidatë.Ata janë Lorenc TOSKU që aktualisht mban postin e Drejtorit të Spitalit Peqin. 2-Bukurosh Maçi, Drejtori i OSSHE Elbasan, Kastriot Salla, Drejtori i ZRPP Peqin dhe Skender Hasa, biznesmen, ish kryebashkiak i Peqinit.
Aktualisht kjo bashki drejtohet nga Sajmir Hasalla përfaqësues i PDIU.

Loading...
Loading...
Loading...