Loading...

Airlander-10

Ka përfunduar në Britani ndërtimi i avionit më të madh në botëi. Ai është pagëzuar em emrin Airlander dhe u bitis  në hangarin e Luftës së Parë Botërore në Bedfordshire.

Fotografët kanë kapur disa foto të këtij gjiganti me hapësirë sa një fushë futbolli.

avioni-2 avion 1

Loading...
Loading...
Loading...