Loading...

“Asnjë familje shqiptare në vështirësi, nuk duhet të jetë vetëm”- është shprehur deputeti I partisë Socialiste për qarkun e Elbasanit. Balla ka qenë në familjen e nënë Majaze Kurti 95 vjeç ku theksoi se shtëpia e rrënuar, do të ndërtohet dhe do të mobilohet. “Punimet po ecin shumë mirë dhe shumë shpejt do jemi këtu përsëri kur gjithçka të ketë mbaruar”-tha ai.
Asnjë familje shqiptare në vështirësi, nuk duhet të jetë vetëm. Nënë Majaze Kurti 95 vjeç nuk është vetëm. Shtëpia e rrënuar, do të ndërtohet dhe do të mobilohet. Punimet po ecin shumë mirë dhe shumë shpejt do jemi këtu përsëri kur gjithçka të ketë mbaruar.

Loading...
Loading...
Loading...