Loading...

Me iniciativë të Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z.Eduard Shalsi por dhe me mbështetjen e dhomës së tregtisë dhe industrisë Elbasan, zhvilluam një tryezë bashkëbisedimi me sipërmarrës që zhvillojnë aktivitetin e tyre në 📌#Elbasan.👨🏻‍💼👩🏼‍💼
👉Në këtë tryezë diskutuam problematikat e hasura nga bizneset gjatë ushtrimit të aktivitetit të tyre si dhe ofruam mbështetjen tonë në zgjidhjen e tyre.📊👍 Gjithashtu, përfitova nga rasti t’u bëj me dije sipëmarrësave projektet që #BashkiaElbasan ka në fokus tek të cilat bizneset janë të mirëpritura të japin sugjerimet e tyre.
#Sipërmarrja⬆️
#EGjithëVëmendjaPërJu

Loading...
Loading...
Loading...