Loading...

photo-4

Me rastin e festave të 28 dhe 29 nëntorit, Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan organizoi simpoziumin “Martirët e Besimeve-Dëshmi e Atdhedashurisë”.

Në aktivitetin e organizuar me këtë rast merrnin pjesë përfaqësues të OSBE-së deputetë, pushtetarë lokalë, përfaqësues të të gjitha besimeve fetare, qytetarë elbasanas etj.

Takimi i cel nga katekisti Sokol Lulgjuar. Më pas në këtë simpozium e morën fjalën drejtues të klerit dhe oratorë të tjerë.

Më herët Myftinia e Elbasanit  ka rikujtuar me ane të posterave të vendosura ne qytet figura të shquara të fesë myslimane, te cilet kane dhene nje kontribut te çmuar per ceshtjen kombetare dhe që jane vrare e presekutuar nga diktatura komuniste. “Njohja e se shkuares eshte nje gur themelli per zhvillimin e nje kombi”, nënvizon myftinia Elbasan. Infoelbasani.al

photo-1

Loading...
Loading...
Loading...