Loading...

Bashkia Belsh ka nisur asfaltimin e rrugëve të brendshme në fshatin Shkozë. Projekti është mirëpritur nga banorët e këtij fshati.
Ky projekt ishte pjesë e prioriteteve të dala nga takimet me pjesëmarrje të Bashkisë Belsh me banorët nëpër fshatra.
Por shtrimi i rrugëve në këtë fshat ka ngjallur reagime të ndryshme. Banorë të fshatrave të tjerë pyesin bashkinë se kur do të asfaltohen edhe rrugët e tyre.
Ndërkohë bashkia ka bërë me dije se do të vazhdojë projektet për komunitetin duke u bazuar kryesisht në prioritetet që kanë dalë në takimet me banorët.
Kështu ka fshatra që kanë në emergjencë pastrimin e kanaleve ujitëse, ka të tjerë që duan rrugë të asfaltuara, ambulanca, shkolla etj. Dhe bashkia ka premtuar se do të shikojë njësoj të gjithë fshatrat në përbërje të saj.


Loading...
Loading...
Loading...