Loading...

Bashkia Belsh kthen ne tradite spektaklin “Nymfat e Liqeneve”.
Aktiviteti artistik dhe kulturor eshte nje bashkepunim i kesaj bashkie me Ministrine e Turizmit dhe Mjedisit dhe ka si qellim, jo vetem ekspozimin e bukurise se zones, por edhe te promovimit te turizmit.
Gjate ketyre viteve bashkia Belsh ka punuar fort ne zhvillimin e turizmit pasi e sheh ate si nje nga mundesite me te medha per zhvillimin e zones.

Ja njoftimi i bashkisëBelsh:

Në vijim të zhvillimit të #FestaveLokale2019.Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me ODA-n dhe Bashkin Belsh organizon festën “Nymfat e Liqeneve”,ditën e dielë, datë 15.09.2019,Belsh.Në këtë festë do të zhvillohen aktivitete muzikore lokale të kombinuara me ato moderne për të gjithë të pranishmit të ftuar dhe vëndas.

Loading...
Loading...
Loading...