Loading...

Bashkia cerrik ka ftuar qytetaret e saj qe te kontribuojne per rritjen e siperfaqeve te gjelberuara duke mbjelllur pemen e tyre.
Synimi i bashkise eshte qe, jo vetem te permiresoje cilesine e jetes ne qytet, por duke mbjelle pemen e tyre, qytetaret do kujdesen qe ato mos demtohen, dhe do ti sherbejne qe te rriten.
Ja çfare shkruan bashkia Cerrik:
Aromë pranvere në qytet!

Bashkia Cërrik vijon mbjelljen e pemëve në lulishten e qytetit. Ky aktivitet u bë i mundur falë donatorëve, për një qytet sa më të pastër dhe të gjelbër. Mirëpresim çdo qytetar që dëshiron të lërë gjurmë duke mbjellë pemën e tij.

Faleminderit për kontributin tuaj:

1.Piceri Xhelili
2.Lindita Velaj
3.Servisoft
4.Bullari sh.p.k.
5.Odise Mile
6.Mikel Meno
7.Anila Mici
8.Anife Dybeli
9.Shkendi Xhelili
10.Erjola Calja
11.Albert Gjini
12.Bejdo Buza
13.Adm Tekstil Ardian Mesha
14.Fiori Kultura Haxhi Cullhaj
15.Selim Kollarja

Mbjellja e pemeve ne bashkine cerrik

Aromë pranvere në qytet!Bashkia Cërrik vijon mbjelljen e pemëve në lulishten e qytetit. Ky aktivitet u bë i mundur falë donatorëve, për një qytet sa më të pastër dhe të gjelbër. Mirëpresim çdo qytetar që dëshiron të lërë gjurmë duke mbjellë pemën e tij.Faleminderit për kontributin tuaj:1.Piceri Xhelili 10.Erjola Calja2.Lindita Velaj 11.Albert Gjini3.Servisoft 12.Bejdo Buza4.Bullari sh.p.k. 13.Adm Tekstil Ardian Mesha 5.Odise Mile 14.Fiori Kultura Haxhi Cullhaj6.Mikel Meno 15.Selim Kollarja7.Anila Mici 8.Anife Dybeli 9.Shkendi Xhelili

Gepostet von Bashkia Cerrik – Faqja Zyrtare am Mittwoch, 13. März 2019

Loading...