Loading...

Bashkia Cërrik vazhdon të mbështesë me ndihmë financiare studentët e saj. janë 92 studentë që kanë përfituar ndihmë direkte nga bashkia.
Me këtë rast kryebashkiaku Altin Toska zhvilloi edhe një takim m studentët ku u shpërndanë certifikata vlerësimi e motivimi.

Ja çfar shkruan kryetari i bashkisë në lidhje me këtë takim:

Ditën e sotme vëmendja ishte tek studentët e Bashkisë Cërrik!

Është viti i katërt që ne mbështesim studentët tanë. Sot shpërndamë çertifikata motivimi 92 studentëve, të cilët u trajtuan me ndihmë financiare nga Bashkia Cërrik.

Gjatë takimit u theksua se arsimi është baza e një shoqërie të shëndetshme, sepse një arsim i suksesshëm është komponenti kryesor për gjetjen e mundësive më të mira për rritjen dhe stabilitetin ekonomik, dhe po aq duhet vleresuar si një aksesor strategjik për zhvillim dhe rritje të qëndrueshme të të gjithë kapitalit njerëzor!

Loading...
Loading...
Loading...