Loading...

 

Nëpërmjet një spot sensibilizues bashkia Cërrik njofton gjithë pronarët e bizneseve se përfitojnë ulje të detyrimit tatimor deri në 20% nëse paguajnë taksat dhe kryejnë gjithë procedurat e kërkuara brenda datës 31.03.2018.

Në këtë spot flasin edhe pëfaqësues të biznesit se çfarë rendesie ka per te ardhmen e qytetit pagimi i tyre.

Detyrimet tatimore

N J O F T I MAfati për të përfituar uljen 20% në detyrimet tatimore është data 31.03.2018.

Publiée par Bashkia Cerrik – Faqja Zyrtare sur lundi 19 février 2018

Loading...
Loading...
Loading...