Loading...

 

Postimi i bashkisë Prrenjas

Ai është Ernest Leka, 9 vjeç, nga Bërzeshta, bashkia Prrenjas.
Si një fëmijë i vogël, Ernesti ka ëndrrat e tij, ka dëshirat e tij por fatkeqësisht që prej 4 muajsh, Ernesti nuk ecën më, sepse vuan nga një sëmundje tumoriale në këmbë!

Ernestin e vizitoi dje Nënkryetari i bashkisë Prrenjas Z. Ilir Balla si edhe Drejtori i Financës, Z. Medi Leka. Bashkia do të ofrojë një ndihmë financiare për Ernestin por përveç kësaj, do të donim t’ju kërkonim ndihmë gjithë banorëve të Bërzeshtes, bizneseve të zonës sonë, komunitetit dhe kujtdo që ka një zemër të madhe 🌝🌝❤️❤️ dhe dëshiron të kontribuojë për Ernestin. Operacioni në këmbë, kushton 10 mijë euro. Le të bëhemi të gjithë bashkë, ashtu siç u bëmë bashkë për Kristianën dhe t’i ndryshojmë jetën Ernestit, që jo vetëm këmba mos t’i pritet por që ai të ketë mundë të ecë, të vrapojë, të luajë dhe të ndjek ëndrrat e tij, si çdo 9 vjeçar tjetër!
Falemnderit të gjithëve!

Numrin e llogarisë në emër të babait të Ernestit, do ta gjeni më poshtë, ndërsa nr i telefonit të babait është: 0672424783.

Falemnderit sërish🙏🏻🙏🏻🙏🏻!

Loading...
Loading...
Loading...