Loading...

 

Kur e gjithë Shqipëria është duke ngrirë nga acari dhe dëbora, bashkia Prrenjas bën postimin “romantik” që ta heq fare trurin.

Duket se një nga punonjësit e kësaj bashkia ka mundur të gjejë në mes të akullit dhe dëborës atë që njihet si Crocus Sativus një lloj shafrani që çel dhe reziston edhe në kushte të tilla. Ky mund të quhet si “lulja”, apo “Shafrani i Shebenikut” dhe është pjesë e florës së pasur të Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë.

Ja çfarë shkruan bashkia Prrenjas:

Crocus sativus – shafrani, lulja e Shebenikut në dëborë çel petale!

Për më shumë shijoni disa foto nga kjo lule.

 

Loading...
loading...
Loading...