Loading...

 

Fifi së bashku me Mc Kreshën sollën bashkëpunimin e tyre ‘Psikopatja jote’ për edicionin e 20-të të ‘Këngës Magjike.

Kënga u prit mjaft mirë dhe pati rekord klikimiesh në Youtube brenda një kohe të shkurtër.

Mirëpo vetëm pak orë para fillimit të spektaklit ‘Panoramaplus’ raporton se Fifi është në stres për netët finale te ‘Këngës Magjike’.

Gjatë intervistës nga Bora Zejmani para Pallatit të Kongreseve,Fifi i ka habiturtë gjithë kur ka deklaruar se nuk ndihej e denjë për atë skenë.

Arsye për këtë është fakti se këngëtarja ka 20 kilogramë mbipeshë, gjë që e bën të mos ndihet mirë para publikut.

Loading...
Loading...
Loading...