Loading...

Në një kazino në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka ndodhur një sherr mes dy personave. Një burrë, për të treguar se është i fortë, ka shqyer bluzën dhe ka nisur sherrin.

Burri që besohet se është nga Kina e pësoi shumë keq “trimërinë” e tij. Kjo sepse kundërshtari i tregoi vendin. Kundërshtari nisi ta sulmojë burrin kinez, madje duke e “palosur” në vend.

Kundërshtari e goditi në trup dhe kokë. Ngjarja është mjaft domethënëse, e dëshmon se të fortë nuk janë gjithmonë ata që hiqen si të tillë.

https://www.youtube.com/watch?v=GeKpnIn7x4s

Loading...
loading...
Loading...