Loading...

Të gjithë kemi hasur vështirësi, kur kemi dashur t’i tërheqim dikujt vëmendjen dhe ti tregojmë që jemi të interesuar për të.

Më e vështirë bëhet, kur duam ta bëjmë për vete këtë person. Për këtë gjë ‘’Bright Side’’ ka publikuar disa këshilla, të cilat ju ndihmojnë që ju të bëni për vete menjëherë dikë.

Së pari, ju t’i tregoni asaj/ atij se e pëlqeni.

Nëse i tregoni dikujt se e pëlqeni, atëherë keni gjasa të merrni mbrapsht të njëjtën ndjenjë. Kjo ndodh sepse njerëzit ndjejnë mbështetje dhe ngrohtësi nga partneri i tyre, si dhe ndihen të vlerësuar.

Së dyti silluni lirshëm kur të jeni në shoqërinë e saj ose tij.

Së treti mësoni të kërkoni falje. Sipas studimeve, të kërkoni falje është një metodë e mirë për të rritur besimin e dikujt ndaj teje.

Dhe së fundmi ndani me ta sekretet. Kjo sepse kur ndani një sekret me një person, kjo do të thotë se ato ndihen më afër me ju.

Loading...
Loading...
Loading...