Loading...

Soraja Vuçeliç

Një biznesmen shqiptar ka arritur të bëjë për vetë një nga femrat më të përfolura në Serbi. Bëhet fjalë për Soraja Vuçeliç, e cila shquhet jo vetëm për fotot nudo të botutara në revistën ‘PlayBoy’ por edhe për lidhjen e disa kohëve më parë me një prej futbollistëve më të famshëm në botë, talentinrazilian Neymar.

Revista e njohura serbe ‘Sevet” ka arritur të sigurojë disa foto të modeles serbe më një biznesmën shqiptar, ndërsa artikullin që ka pushtuar kopertinën e ka shoqëruar me titullin: një biznesmën shqiptar harxhon miliona euro për Soraja Vuçeliç”.

‘Bluetoth” ka arritur të zbulojë se bëhet fjalë për një biznesmën me origjinë nga Shkodra, i cili prej vitesh jeton në Tiranë.

Ai është i martuar,megjithatë kjo nuk e ka penguar të ketë një romancë me modelen.

Jeta luksoze udhetimet e shumta dhe jahtet kanë joshur modelen serbe, e cila është hedhur në krahët e shqiptarit i cili është më i madh në moshë.
Screenshot_1

Screenshot_2

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_6

Loading...
Loading...
Loading...