Loading...

Kamerat e sigurisë në një shtëpi kanë filmuar diçka të çuditshme duke lëvizur nëpër dhomë.

Mendohet se figurat që lëvizin në video janë fantazmat e një fëmije të vogël dhe qenit të tij.

Në pamjet e publikuara, fillimisht çdo gjë duket normale, por papritmas një figurë gati transparente paraqitet dhe fillon të lëvizë nëpër dhomë.

Joey Nolan, një konsulent digjital nga Long Island, i ka parë pamjet thotë dhe thotë se njërëzit kanë filluar të sygjerojnë se fëmija duket sikur luan me kafshën e tij.

33-vjeçari tha se ngjarjet e çuditshme në shtëpi nisën disa javë përpara se të filmohej ‘skena’.

Ai shtoi se ai po shihte ëndërr sikur i kishte blerë vajzës një qenush dhe rezultoi se bashkëshortja po shihte të njëjtën ëndërr.

Burimi:LAD BIBLE|JOQ Albania

Loading...
Loading...
Loading...