Loading...

200px-Nokia1100_new

Nokia, iPhone dhe Samsung janë telefonat celularë më të shitur të të gjitha kohërave. Siaps  “The Telegraph”  celulari më i shitur i të gjitha kohërave është Nokia 1100  me 250 milionë copë të shitur në mbarë botën.

Ja lista e celularëve më të shitur:

Nokia 1100
Nokia 1110
Nokia 3210
Nokia 1200 
Nokia 5230 
Nokia 6600
Samsung E1100
Nokia 2600
Nokia 1600
Motorola RAZR V3

Nokia 3310 
Nokia 1208
iPhone 6, iPhone 6 Plus
Samsung Galaxy S4
Nokia 6010
iPhone 5
Nokia 5130
iPhone 4s
The Motorola StarTAC 
Samsung Galaxy S III 

Loading...
Loading...
Loading...