Loading...

Çështja e kufirit do të jetë tema e takimit të kryeministrit Edi Rama me homologun e tij, Alexis Tsipras.

Çështja e kufirit do të jetë tema e takimit të kryeministrit Edi Rama me homologun e tij, Alexis Tsipras. Takimi do të zhvillohet ditën e sotme, në Dubrovnik ku palët marrin pjesë në Samitin e 8-të të vendeve të Evropës Qendrore, Lindore, Juglindore dhe Republikës Popullore të Kinës.

Loading...
loading...
Loading...