Loading...

12650170_972688919434182_2051310287_n

Policia dhe grupi hetimor gjetën në vendngjarje 2  armë   zjarri  automatik  që  dyshohet  se  i   kanë hedhur  autorët  e  krimit pasi kanë qëlluar me breshëri, 2  krëhëra  pa  fishekë, një  krëhër  me  26  fishekë dhe 65  gëzhoja.

Një  grup  Specialistësh  të  Krimeve  të  Rënda  në  Drejtorinë  e  Policisë  së  Shtetit,  të  kryesuar  nga   Drejtori  i   Krimeve  të  Rënda,  në  bashkëpunim  me  Specialistët  për  Krimet  e  Rënda  në  Drejtorinë  e  Policisë  Elbasan  si  dhe  me  Prokurorinë  e  Rrethit  Gjyqësor  Elbasan  po   vijojnë   punën  për  zbardhjen  e  ngjarjes.

Loading...
Loading...
Loading...