Loading...

Ndoshta po ta shikoni si foto skeni per ta kuptuar. Gjuha e lashte e etruskve ( popull i lashte edhe shume i zhvilluar ne itali te cilet kane ndertuar Romen).

Duket te jete shqip ( ilirishte). Po te behet publike ne mediat e medha boterore do ndryshonte historine e njerzimit sepse rraca jone ka ndertuar gjith europen.

La Lingua etrusca = Lingua albanese thone te disa emisionet italiane dhe te botes per kte teme, megjithate kjo eshte nje ceshtje qe media me te medha duhet ta marrin seriozisht qe te dale e verteta mbi popullin me te lashte ne europe, shqiptaret.

Si fillim le ta shperndajme vete ne shqiptaret kte lajm ne cdo profil tonin, kurse bota te shohe ne heshtje.

Loading...
Loading...
Loading...