Loading...

cstring

Eshte vertet nje çmenduri. Tangat konsideroheshin filli i fundit qe fshehin gjerat me intime ne femra. Por jo ka edhe më. Ky model mbathjesh për femra po reziston dhe po kthehet në trend.

Tani që vera po troket, harrojini tangat. Quhen C-String dhe janë më shumë si një shirit që vendoset në zonën intime.

Edhe yje të njohur po i përdorin, ndërsa në forume ka shumë debat. Disa thonë se nuk janë të rehatshme, ndërsa meshkujve u pëlqen t’ua dhurojnë femrave të tyre. Mbetet per tu vertetuar.

Loading...
Loading...
Loading...