Loading...

jonida

Drejtoria Arsimore në Elbasan nderon me certifikata mirënjohje mësuesit e dalë në pension. Aktiviteti i titulluar “Një pasdite mes kolegësh”, ka pasur si qëllim takimin me këta mësues si dhe shkëmbimin e eksperiencave mes dy brezave, për të rritur efiktivitetin në mësimdhënie .
Në këtë aktivitet ishin të pranishëm mësues veteranë, arsimtarë aktualë, specialistë të arsimit, aktivistë etj.

Të pranishmit i ka përshëndetur Drejtoresha e DAR Jonida Cungu e cila ka vlerësduar kontributin e kësaj plejade në mësimin dhe edukimin e brezave në vite.

Njëkohësisht kanë përshëndetur Eduart Gjini-Ish drejtor si edhe Elida Çabej- ish mësuese në shkollën “Sule Misiri”.
Në përfundim të fjalimeve Drejtoria e Arsimit ka shpërndarë certifikata mirënjohjeje për mësuesit e dalë në pension gjatë vitit 2014-2015-të.

DAR Elbasan ka cilësohet si një nga më të mirat në shkallë vendi. Infoelbasani.al

 

Loading...
Loading...
Loading...