Loading...

Një makinë gare ‘McLaren’ shumë e rrallë mund të bëhet shumë shpejt makina britanike më e shtrenjtë në histori.

F1 Le Man LM do të dalë në ankand në 15 gusht në Kaliforni dhe vlerësohet 23 milionë dollarë.

Sipas ekspertëve, kjo makinë do të thyejë rekordin e shitjes së Aston Martin DBR1 në vitin 2017. Kjo makinë u shit për 22,55 milionë dollarë. Një shifër që me shumë mundësi do të kalohet nga McLaren-i që ka një motor floriri.

Loading...
Loading...
Loading...