Loading...

PS  Elbasan ka zgjedhur një mënyrë krejt të veçantë për të festuar 8 dhjetorin. Vendi i aktivitetit nuk duket dhe aq rastësor.  PS i ka mbledhur të rinjtë pikërisht në fushën e vjetër të plehrave e cila tashmë është kthyer në  park të gjelbëruar.

Deputetët e PS dhe kryetari i Bashkisë theksuan para të rinjve se ky impiant nuk ka asnjë impakt negativ në mjedis.

Aktiviteti i organizuar nga PS përkonte edhe me Ditën e rinisë ku të rinjtë u interesuan mbi projektet që ka qeveria sidomos për punësimin dhe përfshirjen e tyre. Infoelbasani.al

Loading...
Loading...
Loading...