Loading...
Loading...

 

Një djalë nga Nigeria vendosi të nderojë për herë të fundit të atin, duke e varrosur atë jo me arkivol, si gjithë të tjerët, por brenda një BMW-je luksoze dhe tepër të shtrenjtë.

Burri, i cili njihet vetëm me emrin Azubuike, humbi të atin në një moshë të madhe por sa ishte gjallë i kishte premtuar që do t’i blinte një makinë.

Kjo është arsyeja që vendosi të blinte një BMW me vlerën prej 66 mijë dollarësh, për ta përcjellë. Fotot e burrit që po varrosej me makinën, bënë xhiron e rrjetit.

Shumë prej komentuesve e cilësuan si një harxhim të kot parash.

Një prej tyre i thotë:

Bliju një makinë prindërve sa janë ende gjallë. Nëse ka vdekur dhe e varros me makinë e jo me arkivol, thjesht po tregohesh një budalla që do të dukesh”.

Loading...
loading...
Loading...