Loading...
Loading...

 

Ja çfarë shkruan Bashkia Cërrik:

13 milion leke te ardhura cdo dite per fermeret e Bashkise Cerrik.
Ka nisur dhe vijon me ritme te larta puna ne piken e grumbullimit Klos te bashkise Cerrik. Cdo dite shiten nga fermeret prane kesaj qendre grumbullimi me shume se 30 mije kg domate.

Loading...
loading...
Loading...