Loading...

Drejtoresha e Qendrës Spitalore Desantila Tahiraj nuk është larguar nga detyra. Lajmi konfirmohet nga vetë zj. Tahiraj e cila u shpreh për infoelbasani.al se është me leje dhe se pas përfundimit të saj do të rikthehet në detyrë.

Deri në kthimin nga leja, këto funksione do ti mbajë dr. Jana Dervishi.

Gjatë ditës së sotme Ministri i Shëndetësisë zhvilloi takim me shefat e reparteve të Qendrës Spitalore qëllimi i të cilit ishte respektim i udhëzimit të Kryeministrit për mospërfshirjen e mjekëve dhe bluzave të bardha në fushatë.

Drejtoresha Desantila Tahiraj është kandidate për deputete e Partisë Socialiste. Infoelbasani.al

Loading...
Loading...
Loading...