Loading...

Banorët e fshatit Trevllazër në njësinë administrative Novselë në Vlorë kanë dalë mëngjesin e sotëm në protestë përpara godinës së Bashkisë.

Banorët e fshatit Trevllazër në njësinë administrative Novselë në Vlorë kanë dalë mëngjesin e sotëm në protestë përpara godinës së Bashkisë. Pasi kanë qëndruar për disa momente përpara godinës së bashkisë ata janë futur në ambientet e brendshme të saj duke brohoritur në kor për plotësimin e kushteve.

Ata thonë se kërkojnë ndërtimin e një rruge për fshatin dhe furnizimin me ujë të pijshëm.

Policia është përpjekur të qetësojë banorët duke kërkuar prej tyre që të dalin nga Bashkia.

Loading...
Loading...
Loading...