Loading...

Një fermer nga Dumreja ka mbjellë 7 dynym serë dhe ka punësuar 8 gra, por kishte vështirësi që të dilte në kohë në treg.
Bashkia Belsh e vlerëson rastin dhe hap menjëherë 4 kilometra rruga.
Ja çfarë shkruan Bashkia Belsh:
Agron Bici eshre nje fermer i ri , i cili investoi ne 7 dynym Serre ne vitin 2019 dhe punesoi 8 gra,por rruga qe te conte ne parcelen e tij ,e pengonte qe prodhimin ta nxirrte shpejt ne treg.
Ndaj fale nderhyrjes se Bashkise kjo rruge me gjatesi prej 4 km u rikonstruktua edhe u mundesua qe prodhimi te dale me shpejt ne treg dhe fitimet te jene me te larta.
Ne saje te nderhyrjes se Bashkise Agroni qe kete vit do ta shtoje me te pakten 3 dynym siperfaqjen e seres se tij,e me shume ne vazhdim.

Loading...
Loading...
Loading...