Loading...

frederic

Po. Ky fakt është i vërtetë. Rasti i përket  francezi Frederic Desnard. Ai ka hedhur në gjegj kompaninë ku punonte sepse e kishte mërzitur që nuk po bënte asgjë.

Në padinë e depozituar në gjykatë ai ka kërkuar një dëmsh[ërbil  360.000 euro.

Sipas “tortura” që i ka shkaktuar papunësia ndërsa merrte pagë të majme i ka provokuar depresion dhe faji nuk është i tij por i kompanisë.

Seanca e parë duket se ka rënë për mungesë provash. Madje thuhet se u dënua me 1000 euro për shpifje.  Por ai deklaron se nuk do të heqë dorë dhe do ta ankimojë çështjen. Infoelbasani.al

Loading...
Loading...
Loading...