Loading...

Mund tju duket shumë e çuditshme, porn ë fakt është e vërtetë. Në botë ka edhe njerëz që kryejnë marrëdhënie me natyrën.

Ekoseksualët e konsiderojnë Tokën si një të dashur, jo nënë apo nëna natyrë siç e shohin dhe e konsiderojnë shumë të tjerë.

Këta njerëz kryejnë dasma ku martohen me çdo gjë natyrale, që nga gurët e deri te malet e detet.

Ekoseksualët janë të bindur se besimi i tyre do të ndihmojë që çështjet e mjedisit të merren më seriozisht.

Në Sidnej të Australisë është mbajtur edhe “vaska ekoseksuale”, pjesë e Festivalit të Artit Eksperimental të Sidnejt, ku artistët kanë bërë foto me ekoseksualët.

Loading...
Loading...
Loading...