Loading...

papa

Veprimi i një refugjati në Lezbos para Papës është duke bërë xhiron e botës. Është pikërisht çasti kur ai i ulet në gjunjë dhe me lot në sy i lutet: “Papë te lutem më beko!, kemi vuajtur shumë”, mesazh qe sipas mediave, e ka prekur shume kreun e Vatikanit.

Ndërsa një fëmijë i dha një letër ku i lutej ta ndihmonte të kalontë në Itali, ku ka të afërmit e tij. Ja video

 

Loading...
Loading...
Loading...