Loading...

Prej javës së dytë të muajit mars e në vijim të këtij viti, mësuesit po i nënshtrohen provimit të shtetit, i cili zhvillohet në ambientet e Qendrës së Shërbimeve Arsimore. “Gazeta Shqiptare” zbardh sot emrat e 1180 aplikantëve që do të testohen në profilin Arsim Fillor, Matematikë-Fizikë, Anglisht, Frëngjisht, Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Biologji-Kimi, Kimi, Histori-Gjeografi, Histori, Informatikë, Matematikë-Informatikë dhe Shkenca Sociale si dhe datat përkatëse për secilin. Gjithashtu, gazeta publikon edhe kalendarin e provimeve të shtetit në profesionin e mësuesisë për sezonin mars-prill 2019.

Kandidati duhet të paraqitet në QSHA 30 minuta para fillimit të testimit. “Ditën e provimit kandidati duhet të jetë i pajisur me letërnjoftim (kartë ID ose pasaportë) për pjesëmarrje në provimin e shtetit (dokumenti origjinal); kopje të kartës ID ose pasaportë; faturën e pagesës së tarifës së provimit të shtetit për llogari të QSHA, nga një bankë të nivelit të dytë/postë (sipas faturës për arkëtim të publikuar në faqen zyrtare të QSHA) sipas herës së pjesëmarrjes; si dhe kopje të diplomave të programeve të ciklit të parë dhe të dytë të studimeve të përfunduara prej tyre, si dhe njohjen e tyre nga MASR, në rast përfundimi të programeve të studimit jashtë shtetit”, – thekson QSHA. Ndërkohë, kandidatët të cilët nuk janë pajisur me diplomë të ciklit të dytë të studimeve, duhet të paraqesin një vërtetim nga universiteti përkatës, ku konfirmohet shlyerja e të gjitha detyrimeve, përfshirë edhe gjuhën e huaj, sipas akteve ligjore dhe nënligjore në fuqi.

Emri Atësia Mbiemri Profili Orari
Adela Sali Çobo Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Adela Shkelzen Emiri (Neziri) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Adelina Jemin Taçi (Preçi) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Adile Behexhet Miraka Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Adjol Sulejman Meço Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Admira Muharem Gjyli Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Aida Kujtim Mustafaj Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Aida Ismail Ocka Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Aida Avni Sula Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Ajet Muharrem Bajraktari Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Albina Përparim Islami Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Albiona Fadil Allajbej Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Alda Rexhep Kalaja (Mysllinj) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Alketa Myslim Kulla (Tabaku) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Alma Halil Dreni Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Amstela Xhelal Vezi Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Ana Gjergj Alia Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Ana Vasil Muçobega Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Anida Genci Prifti Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Anila Fatmir Jonuzaj Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Anila Hatim Krasniqi Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Anisa Fadil Ademaj (Çela) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Anisa Riza Hoxha Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Anisa Shpëtim Kertusha (Goga) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Anisa Tajar Muça Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arben Llazi Kosta Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Ardian Refik Berberi Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Ardit Zenel Rama Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Ardita Sali Bulica Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arian Mehdi Qazollari Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Ariola Adem Rexhepi (Kalemi) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arjeta Nazmi Lina Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arjola Gëzim Shahini (Dumani) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Armanda Behar Xhani (Baça) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Armando (Edmond)Zydi Duka Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Armela Sali Xhebexhia Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Armjoda Filip Fetahu (Kapaj) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arsenida Haki Hodzi? Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arta Halit Demleka (Brahilika) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arta Avni Dervishi Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arta Rexhep Gjoni Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Arta Besnik Suti Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Artiola Demirali Hysollari Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Aurora Tomorr Bali Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Aurora Perikli Lara Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Aurora Habib Llukaj Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Aurora Nuri Matmuja Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Bardhe Mhill Zefi Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Barilda Luan Kalija (Duhanxhiu) Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Barjam Veiz Llangozi Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Bedrije Ali Picari Arsim Fillor 18.03.2019 11:30
Behare Selami Nezha (Shehi) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Beltina Yllëson Balliu (Koritari) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Beltina Kristaq Haxhiu (Akulli) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Benarda Shpëtim Malasi (Muhaj) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Besiana Tafil Çela Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Besjana Mehmet Merdini Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Besmira Avdyl Matmuja Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Bledjana Ferit Leti (Hoxha) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Blerina Jazo Çobo Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Blerina Ilia Hajdinaj Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Blerina Agim Murati (Tarushi) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Blerta Nebi Ahmati Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Blerta Enver Drita Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Blerta Beqir Hoxhaj (Salihaj) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Bora Faslli Zenunaj (Arapi) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Boralda Bardhyl Dake Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Borberina Nazif Toska Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Borena Astrit Xhafaj Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Bremard Harun Toska Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Brunilda Gjon Doku Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Brunilda Fiqiri Kurti Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Bukurije Frrok Daci Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Caje Skënder Nasufi (Mija) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Çelik Asllan Fero Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dafina Adem Metaliaj (Dollapaj) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dafina Ahmet Murra Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dallëndyshe Sejdin Shuli Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Danjola Dritan Metallari Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Daviola Mark Lleshi Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Denisa Adil Caka (Muço) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Denisa Servet Hysen Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Denisa Asllan Muçobega Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Desantila Bashkim Gjuta Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Detjona Gëzim Rama Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Diana Sabri Disha Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dorina Nail Dajlani Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dorina Urim Meka (Mulla) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dorina Vehbi Sina Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dorjana Barjam Rexho Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Drita Zef Lekaj Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Drita Gëzim Sulejmani Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dritan Sherif Barçi Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Dhurata Osman Tuga Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Edmonda Haxhi Aliaj (Murati) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Eduart Gjergj Lepuri Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Eglantina Zef Boci Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Eglantina Jetnor Spaha Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Elena Zoi Dyli Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Elena Servet Zaçi (Merolli) Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Elfrida Ruzhdi Hysa Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Elida Aleks Duzha Arsim Fillor 18.03.2019 14:00
Elida Din Gera Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elidiona Parjon Musabelliu (Ibranj) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elisa Nebi Bera (Hoxha) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eljona Riza Rrustemaj Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elmira Bilbil Kapaj Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elmira Defrim Pali Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elona Haqif Hetaj (Karaj) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elona Kujtim Kapaj (Rumi) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elozina Xhevit Serjanaj Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elsuida Qamil Aliaj Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eltiona Viktor Meraj Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eltjona Ilir Tosku (Troka) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Elvana Haxhi Balliu Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Emerlinda Hamdi Zhgjuni Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Emiliana Bishah Shehi Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Emirjeta Dalip Gjergji Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Enea Agim Beqiraj Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eneda Rexhep Shehi Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eneo Ylli Xhelilaj Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Enkeleta Qerim Hoxha Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Entela Besnik Koka (Lami) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Entela Lavdrim Taçe Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eralda Hamdi Bakalli Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eridona Nikoll Ndoj Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Erinda Ilmi Bajraktari (Revani) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Erinda Faik Vila (Kabashi) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Erisa Adhurim Çaushi Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Erisa Imer Muça (Lleshi) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Erisa Arben Muço Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eriselda Llukan Çuko Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eriselda Thoma Zyka Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Erjola Gani Hoxha Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Erjon Isuf Barashima Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Erleta Liri Sula (Tola) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Ermal Mark Ndoci Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Ermira Shkelqim Cani Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Ermira Hysen Çeliku Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Ermira Ajdin Kullolli Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Ermira Isuf Sheta Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Ersilda Sadik Koni Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Ervin Kujtim Pema Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Ervjola Ivan Ismolli (Laho) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Esmeralda Thoma Karanxha Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Esmeralda Shaban Singa (Bushati) Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Esmeralda Kadri Shatri Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Esmiralda Dhori Nushi Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Etleva Sotir Braka Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Etleva Njazi Bulku Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Etleva Mikel Konda Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Etleva Kadri Xheladini Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Eva Enver Dida Arsim Fillor 19.03.2019 09:00
Evanthi Kristofor Logli Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fabiola Iljaz (Dule)Shyti Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fabiola Hysni Likaj Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Farije Imer Demuçaj Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fatime Haki Qejvani (Llukovi) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fatinela Ilirjan Muhaj Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fatjona Ali Mulgeci Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fatmira Haxhi Dallaku (Sallaku) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fiknete Haki Qefalija Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Filjana Bardhyl Kasmi (Qoshja) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fiqirete Mirsin Selmani Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fitimtar Servet Malo Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fitnete Haxhi Zeka Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fjoralba Sami Halilaj Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Flora Mitat Hoxha Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Flora Rasim Hoxha Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Flora Luigj Zefi Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Floreta Sherif Duraku Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Floreta Reshat Seraj Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Florida Petrit Barjami (Hasani) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Florida Tomor Pasholli Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Frida Valentin Basha Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Fullanza Ramazan Babasi (Kodra) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Ganie Demir Hasmeta Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Gentiana Shaban Rexha Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Gëzim Ramazan Ballabani Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Gladiola Mynyr Tafa Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Hana Demir Hyseni Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Hasime Jakup Kernaja Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Hatie Nuri Cibaku Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Hysnije Hysenj Qajalliu Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Hysnije Naim Qerosi Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Ina Qerim Velaj (Lamaj) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Ira Shpëtim Hylviu (Çaushi) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Irena Gëzim Previzi Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Irena Hazis Vani (Kurbneshi) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Iris Sulejman Prini Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Irma Banush Daja Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Irma Vath Kerxhaliu (Domi) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Isma Vladimir Zaimi Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Jasara Agim Derjaj Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Jeta Gjergji Joti Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Jeta Faslli Vrahori (Lamaj) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Joana Ferdinand Kiçi Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Johana Hajri Muça Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Jona Fatmir Jupe Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Jonil Jovan Toli Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Jonilda Llazar Ndreu Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Jorgjeta Arben Zavalani (Risto) Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Juliana Fore Dako Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Juljana Ylli Bakiasi Arsim Fillor 19.03.2019 11:30
Juljana Fatbardh Herri (Hoxha Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Junida Zenel Hitollari (Dyrmishi) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Junida Qemal Tali (Meta) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Kastriote Mehmet Qalliaj Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Ketjona Emrush Rama Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Kledisa Avduramen Sinani Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Krisanthi Kostaq Mustafaj Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Kristiana Kamber Veledi Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Kurt Daut Biçaku Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Laureta Zaim Halilaj Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Laureta Myftar Salla Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Ledi Xhaferr Taga Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Ledja Muharrem Demirxhiu Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Lejdi Vilson Musara Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Liljana Teki Aliu Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Liljana Xhafer Braka Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Liljana Valter Hoxha Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Limone Reshat Estrefi (Elmadhi) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Lindita Jançe Hoxhaj Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Lindita Amir Vata Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Lize Ded Hidri Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Lorena Dhimitraq Balliu Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Loreta Stefan Zoto Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Luan Hysni Sadiku Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Luljeta Ramazan Çeka Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Luljeta Myrte Xhelaj Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Lumturie Fiqiri Daci Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Majlinda Shahin Bardho Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Majlinda Ramadan Bashllari Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Majlinda Asqeri Hallanjaku Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Manola Hysen Doka Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Manushaqe Bashkim Hasa Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Manushaqe Hysen Lala Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marinela Flamur Grëmshi Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marinela Luigj Leka Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marinela Fadil Mukaj (Zekaj) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marjeta Gjon Doda Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marjeta Prend Ndoji (Marku) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Mark Ndrec Kakusi Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marsela Shaban Liçi Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marsida Bujar Korra (Lozi) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marsida Hysen Mahmuti Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marsida Islam Muçobega (Jahori) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Marsida Hysni Ruda Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Matilda Llaqi Dingozi (Gjermëni) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Matilda Estref Guri Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Mbaresa Veliko Hoxha Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Medie Gjergji Mehmetaj Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Mentor Rushan Rapçe Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Mereme Rrustem Sejdia Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Merita Mustafa Kurti (Mustafaj) Arsim Fillor 19.03.2019 14:00
Merita Petro Topuzi Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Meritan Asllan Gjerga Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Migena Arben Elbasani Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Migena Gani Ismaili Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Mimoza Dylejman Hoxha Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Mimoza Sefret Lalaj Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Minere Ramadan Bushi (Gega) Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Miradije Maxhun Qaushi Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Mirata Tahir Brika Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Mirela Çelnik Rika Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Mirjan Rexhep Dauti Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Mirjeta Hysni Gjoni Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Naim Ilmi Cani Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Narushie Hazis Dida Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Ndriçim Murat Kurti Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Nedisa Jaho Mullaj (Hoxhaj) Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Nelida Nerim Bala Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Nertila Rufik Agolli Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Nertila Baki Basho Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Nertila Ahmet Bengasi Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Nertila Rruzhdi Gjergji Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Nertila Flamur Kapllanaj Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Nertila Mendu Nazifi Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Olimbi Adem Qalliaj Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Olta Tetem Duraj Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Olta Kujtim Meça Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Orgest Avdi Degjoni Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Petrit Ndrec Zefi Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Piro Ilija Strati Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Pranvera Bashkim Çalameni Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Pulije Vangjel Nani Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rabie Kujtim Cami Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Raimonda Izet Lemeti (Gjuzi) Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rajmonda Sami Bala Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rajmonda Besim Kurtaj Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rajmonda Elmaz Rexhepi Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Remzi Bujar Buçuku Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rexhina Zenel Nezha Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rezarta Andon Aliko (Tomori) Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Robert Zyber Kola Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Romina Musa Lila (Zogu) Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rovena Përparim Shega Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rozana Feta Hasa (Çabej) Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rudina Sulejman Dervishi Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rudina Bashkim Duriçi Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rudina Shefit Hebovija Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Rudina Maxhun Qaushi (Sefolli) Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Sabrije Çarçan Sota Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Saimira Sami Vela Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Sanije Nexhmi Çollaku (Hamzallari) Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Sanije Musa Seseri Arsim Fillor 20.03.2019 09:00
Alma Taip Abduramani (Bahaj) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Besim Astrit Muçaj Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Denisa Kujtim Hyka (Hida) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Elson Bali Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Enkela Myslim Mehmeti Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Florina Ymer Roboçi Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Gerta Nuri Muça (Fejzo) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Pranvera Tajar Mimini (Olldashi) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Sashenka Besim Krashi Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Silvana Selim Musaj Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Silvana Mehmet Velsula Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Smerald Ismail Sulçe Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Sonela Sabri Bardhi (Cakoni) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Sonila Spiro Avdo (Hoxha) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Sonila Qemal Beqiraj (Malaj) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Sonila Ylli Tahiraj Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Sonilda Mehmet Malokaj Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Spiridon Llukan Meshini Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Suada Skënder Nuzi Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Suela Rezi Iljazi (Meço) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Suela Sami Prenga (Demiri) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Suela Zyhdi Selhanej Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Suzana Shefit Cenaj (Bulica) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Suzana Xhenan Kraja Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Shahe Sabri Jaupllari (Spahiu) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Shanisa Shaban Birbili (Hyska) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Shpresa Musa Balliu Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Shpresa Adem Sulo Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Taulant Qendrim Sulaj Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Tonka Ndue Mejdani Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Urjana Llazar Tahiraj (Lopa) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Valbona Niko Doka (Kondo) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Valbona Simon Kola Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Valbona Resmi Merko Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Vera Vehap Bresa Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Vera Kaso Shima Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Violeta Lazër Vata Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Vitori Bashkim Bozhiqi Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Vjollca Ismail Çali Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Vjollca Mehmet Shini Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Xhentila Neki Pillati Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Xhevahir Shem Koçi Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Xhevahire Jonuz Baja Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Xhiljola Ali Ruda (Garuja) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Xhorxhina Arjan Kuçi Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Xhulian Sami Dranga Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Xhuliana Nikoll Gjinaj (Bazhella) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Xhuljano Barjam Grëmshi Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Yllka Adem Çopa Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Yllka Faik Pisha Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Zamira Agron Mezini (Dake) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Zamira Estref Osmëni Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Zamira Sali Tafçiu Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Zhaklina Baki Ballhysa Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Zhane Fejzi Zeqollari (Salianji) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Zhuljeta Arefi Buçuku (Çorbaxhi) Arsim Fillor 20.03.2019 11:30
Adelajda Petrit Mujo Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Adrian Reshit Xhani Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Alba Theodhor Stefa Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Albana Musa Hyka Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Alda Basri Kadriu (Mani) Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Alma Alfred Afezolli Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Almeralda Dhimitër Coni Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Amelia Prend Prendi (Vasija) Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Andi Ismet Çollaku Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Andi Hajdar Elmazi Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Anita Arben Xhetani Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Anxhelina Namik Lamçaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Arberesha Smajl Limani (Keçi) Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Ardita Lulash Piroli Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Arjana Emri Peca Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Aurela Beq Brati Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Benard Luan Dervishi Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Blerim Gëzim Hoxha Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Blerina Kujtim Elezi (Gjana) Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Bruna Naim Çelhyka Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Brunela Nuhi Hoxha Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Burbuqe Sabri Peçanka (Çuni) Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Daniela Selami Alimadhi (Osmëni) Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Demokrat Nefail Bregu Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Denisa Kasëm Osmani Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Deshira Kurt Kasmi Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Dhimitraq Andrea Qirjo Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Dhurata Bashkim Alijaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Dhurata Selim Isenlikaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Eda Dhimitër Manoku Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Edlira Isuf Cenaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Edlira Lavdim Vreto Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Edmira Ali Imeraj Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Egzona Shpetim Nasufi Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Elgerta Hajri Bejto Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Elisabeta Kadri Salla Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Elton Yzedin Brako Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Elton Axhem Karriqi Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Emanuela Pellumb Kolonja Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Emanuela Jonuz Lamullari (Ramku) Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Endrit Lulzim Dardha Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Enea Lefter Gjordeni Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Erjona Enver Pica Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Erlinda Veli Bego (Mezini) Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Ermira Njazi Elezi Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Ermonela Përparim Mema Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Ervisa Adriatik Mana Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Gazment Ali Hoxhaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Genc Agim Kamishi Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Gerti Dashnor Lilaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Greta Vizhdan Kamberaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 09:00
Besjana Orhan Mullaj (Malçellari) Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Ergisa Naim Hado Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Greta Vangjel Ziu Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Grisilda Baftjar Hadaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Grisilda Bashkim Lugja (Muçmata) Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Ilda Refik Bozha Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Ilirjana Petrit Hereni Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Ilva Sadik Çela Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Ina Tefik Shyti (Telo) Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Ismete Petrit Çaushi Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Jonida Shkëlqim Daxha (Meçe) Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Jonisa Besim Domi (Xhangoli) Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Julian Lilo Lila Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Juliana Lesko Veshaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Junilda Metat Avduli Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Junilda Sabri Sinani (Xhakeri) Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Klaudia Shkelqim Balla Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Klea Astrit Koni Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Ledjana Dhimiter Lleshi Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Liridona Ali Brahimaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Luan Gani Saraçi Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Marjeta Pjetër Nikolli Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Nertila Shpëtim Kapllani Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Rahime Ylli Hasa Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Renaldi Xhemal Abrashi Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Romilda Bardhyl Mezini Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Saimir Haki Saliaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Sanije Asqeri Sina Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Semiha Halit Bitri Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Silvana Shaban Tanushi Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Silvi Flamur Seitaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Valbona Skënder Hitaj Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Viola Muharrem Picori Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Violeta Xhevat Drizi Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Vitore Flamur Kaba Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Xhuliana Llukan Melëngu Gjuhë Angleze 21.03.2019 11:30
Angjela Anton Ndoka Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Anxhela Gafur Fraholli Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Dallandyshe Asqeri Ballolli Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Eljona Arif Kurti Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Elsuela Gëzim Dema Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Elsuida Bashkim Troka Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Emanuela Bektash Hasani Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Erda Skënder Latollari (Çela) Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Esmeralda Viktor Tangu (Gjoka) Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Fation Refat Pisha Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Ida Niko Zhuleku Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Irina Kastriot Dule Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Iva Isuf Mustafaj Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Justina Nikolin Hoti Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Klejdia Lefter Molla (Seiti) Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Ledjana Adem Ruçi Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Mirela Muharrem Hasani Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Oltiana Dritan Berushi (Sula) Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Ona Barjam Danai Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Rosela Ferid Keçi Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Xhuljana Ndue Hoj Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Zhaklina Bedri Kolldani Gjuhë Frënge 21.03.2019 14:00
Mementela Edmond Muso (Refugjati) Fizikë 25.03.2019 09:00
Adrian Pal Ceka Fizikë 25.03.2019 09:00
Anisa Shyqyri Goxhaj Fizikë 25.03.2019 09:00
Anjeza Zano Gjoka Fizikë 25.03.2019 09:00
Anjeza Dervish Shaphasa Fizike 25.03.2019 09:00
Ardit Sokrat Prifti Fizikë 25.03.2019 09:00
Blerina Sokol Voka Fizikë 25.03.2019 09:00
Brunilda Xhelal Zaimi (Vrapi) Fizikë 25.03.2019 09:00
Drita Ndue Boci Fizikë 25.03.2019 09:00
Dukate Mark Marku (Kola) Fizikë 25.03.2019 09:00
Dylbo Kreshnik Zholi (Seferi) Fizikë 25.03.2019 09:00
Edlira Ali Laçi Fizikë 25.03.2019 09:00
Edra Jovan Maka Fizikë 25.03.2019 09:00
Elida Shefqet Demirneli Fizikë 25.03.2019 09:00
Elona Tetem Stefa Fizikë 25.03.2019 09:00
Elsa Nikoll Menga Fizikë 25.03.2019 09:00
Elsuida Nikolle Laloshaj Fizikë 25.03.2019 09:00
Elton Liman Bala Fizikë 25.03.2019 09:00
Entela Ferat Hoxha (Jakupi) Fizikë 25.03.2019 09:00
Enxhi Astrit Aga Fizikë 25.03.2019 09:00
Erjona Fejz Vishaj Fizikë 25.03.2019 09:00
Esma Avdyl Paloka (Brija) Fizikë 25.03.2019 09:00
Esmeralda Hysmet Taraboshi Fizikë 25.03.2019 09:00
Fatjon Sabri Brisku Fizikë 25.03.2019 09:00
Flora Kol Gjoni (Kamshi) Fizikë 25.03.2019 09:00
Florin Fetah Zyberaj Fizikë 25.03.2019 09:00
Florina Dod Nikolla (Balla) Fizikë 25.03.2019 09:00
Florjan Hysen Lika Fizikë 25.03.2019 09:00
Gentjan Guri Skopeci Fizikë 25.03.2019 09:00
Gjovalin Prend Lleshi Fizikë 25.03.2019 09:00
Gjyste Gjon Kola Fizikë 25.03.2019 09:00
Hamdie Shaban Fikaj Fizikë 25.03.2019 09:00
Jonida Shpetim Qira Fizikë 25.03.2019 09:00
Lindite Hajdar Bajraktari Fizikë 25.03.2019 09:00
Lumturije Sadik Iseberi (Mustafa) Fizikë 25.03.2019 09:00
Shqipe Xhemali Muja (Hajdari) Fizikë 25.03.2019 09:00
Valbona Ded Lleshi Fizikë 25.03.2019 09:00
Vitorie Nazif Harizi (Tresa) Fizikë 25.03.2019 09:00
Adelina Nozi Krasniqi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Amarilda Lazer Tanushi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Arjeta Ahmet Boshnjaku (Mëllugja) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Arsena Agron Balliu Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Bardhe Prend Gjaci Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Belisa Bujar Uruçi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Blerina Ruzhdi Hidri Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Blerta Ali Murrizi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Demokrat Ruzhdi Hoxha Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Dritan Xhevit Bica Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Dhurata Sali Buzani (Lleshi) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Dhurata Nazif Merkaj Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Edlir Reme Lala Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Eni Enver Velija (Haka) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Enkeleda Resmi Hyskaj (Barjamaj) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Ervis Xhami Xeka Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Esmeralda Qemal Qalliu Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Etmonda Isuf Shkalla Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Fatjon Stavri Halili Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Gëzim Nevrus Senko Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Granit Vasil Zykollari Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Gjin Nuri Sima Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Gjinoverta Tahir Bega (Mema) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Harun Bashkim Fetahu Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Hysen Halil Topi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Irena Refik Bali Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Irena Xhevit Tanushi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Jetmir Sherif Burraj Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Jona Shpëtim Kurmaku Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Klementina Nimet Fida Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Klodiana Shahin Zdrava Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Klodjana Refat Bushamaku (Gjata) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Liljana Bektash Mesutaj Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Luiza Reshat Lamellari Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Makbule Besnik Shahinaj Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Manushaqe Zef Piroli Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Mariglena Shaqir Pepa Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Marigona Gjuran Shehi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Matilda Kujtim Kodra (Miraka) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Matilda Xhevat Mera (Kaja) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Matilda Avni Mollaj Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Medi Beqo Kume Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Mirela Elmas Lleshi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Mirela Faik Vreto (Buzani) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Nasipe Tafil Bicaku (Alla) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Ndrek Gjon Gjoka Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Olivera Zafer Sula Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Oltion Hasan Bajrami Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Ornela Hiqmet Zoga (Çela) Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Qazim Hamit Berberi Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Renato Astrit Durmishaj Matematikë Fizikë 25.03.2019 11:30
Samir Niazi Çimo Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Sazan Abas Bano Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Spartak Sinan Sinani Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Stoli Namik Ajdinaj Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Sueda Rushit Nezha Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Suzana Zenel Domi Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Valbona Ibrahim Gjini Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Viola Zabit Metohu Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Xhuljana Xhevahir Hoxha (Qyrku) Matematikë Fizikë 25.03.2019 14:00
Adela Arben Sanxhaku Matematikë 26.03.2019 09:00
Adriana Ndue Marku Matematikë 26.03.2019 09:00
Algerta Nazmi Perçuke Matematikë 26.03.2019 09:00

Armanda Agron Shanko Matematikë 26.03.2019 09:00
Armando Qemal Shyti Matematikë 26.03.2019 09:00
Armela Mentoz Zeneli Matematikë 26.03.2019 09:00
Daniela Stavri Mihani (Stefa) Matematikë 26.03.2019 09:00
Davida Gjok Ramaj Matematikë 26.03.2019 09:00
Denisa Ndue Ceku Matematikë 26.03.2019 09:00
Dorjan Behar Caraj Matematikë 26.03.2019 09:00
Dorjan Arben Driza Matematikë 26.03.2019 09:00
Edona Petrit Rreshketa Matematikë 26.03.2019 09:00
Emelinda Asqeri Hoxha (Sulkaj) Matematikë 26.03.2019 09:00
Eneida Gjok Çerri Matematikë 26.03.2019 09:00
Enida Dashnor Çobo Matematikë 26.03.2019 09:00
Eriselda Mazar Banaj Matematikë 26.03.2019 09:00
Eriselda Ramadan Tanushi (Çekrezi) Matematikë 26.03.2019 09:00
Esmeralda Ramazan Brati Matematikë 26.03.2019 09:00
Fatjon Nasibi Zhura Matematikë 26.03.2019 09:00
Gjeline Lek Doda Matematikë 26.03.2019 09:00
Ilirjan Prengë Prenga Matematikë 26.03.2019 09:00
Irma Ferit Leka Matematikë 26.03.2019 09:00
Julika Trifon Nasto Matematikë 26.03.2019 09:00
Nafije Fatmir Thaçi Matematikë 26.03.2019 09:00
Valbona Gëzim Koliçi Matematikë 26.03.2019 09:00
Zamora Xhilmar Bilali Matematikë 26.03.2019 09:00
Anxhela Agim Gogaj (Avduli) Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Armend Selami Salkurti Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Blerta Shaban Karasali (Sula) Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Blerta Nezir Shahinaj (Shtaro) Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Burbuqe Avni Kokomani Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Dajana Hasan Mullalli Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Defrim Vehbi Muça Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Dhespo Gjergji Koraqi Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Elis Mariglen Beluli Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Erjon Petrit Gjana Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Erjona Gazmir Kafazi Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Ervin Baki Hysa Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Eviola Ali Hoxhalli Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Fatos Azis Baruti Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Femina Artur Abazi Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Festim Ibrahim Dauti Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Helena Nazmi Çikalleshi Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Kristina Albert Dervishi Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Kristina Viktor Kaci Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Luis Ilirjan Qirjako Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Malvina Qemal Begu Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Meriman Muharrem Nuhiallari Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Vaskë Ligor Qëndro Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Vesjana Ardian Feim Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Ylli Stefan Bejto Matematikë Informatikë 26.03.2019 11:30
Albina Fatmir Seitaj Informatikë 26.03.2019 14:00
Albion Brahim Isufaj Informatikë 26.03.2019 14:00
Bedrie Shaip Onuzi Informatikë 26.03.2019 14:00
Besjana Qazim Lataj Informatikë 26.03.2019 14:00
Greta Lefter Plaku (Begaj) Informatikë 26.03.2019 14:00
Leonard Naim Bakalli Informatikë 26.03.2019 14:00
Nurije Luan Gjoni Informatikë 26.03.2019 14:00
Romina Petrit Zotaj Informatikë 26.03.2019 14:00
Selim Ahmet Keçi Informatikë 26.03.2019 14:00
Stela Naim Skudrina Informatikë 26.03.2019 14:00
Abas Ramazan Tafa Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Afrim Xhemal Murati Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Alba Fatos Mollaj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Alba Kadri Naçi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Albana Kujtim Guca Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Albana Xhevat Hasani Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Albana Kristo Imeraj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Alma Adem Peqini Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Andonela Xhevat Musaraj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Aneda Ramadan Lulaj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Anila Xhemal Shehu Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Anisa Hekuran Hamzallari Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Antika Qatip Bushi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Anxhela Gani Bala Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Ardian Luftar Subashi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Ardit Xhezmi Hysenaj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Ardita Arif Rrucaj (Uka) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Armela Demir Malaj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Artiola Petrit Xheja Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Asqeri Xhemal Vela Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Axhire Maqo Ago (Hanelli) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Besjana Ilmi Rrëçeku Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Besnik Muharrem Kaca Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Blerina Dervish Nora (Arapi) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Burbuqe Shazivar Koka (Miftaraj) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Dafina Gjergj Bujaj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Daniela Hysni Hysi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Denada Sokrat Mokreri (Buçka) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Denisa Agim Fida (Selmani) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Denisa Pjeter Gjoni (Marena) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Donisa Dashamir Sulaj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Dorina Bilal Pana (Shinjatari) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Drilona Ndue Marku Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Dritan Ruzhdi Hasa Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Dritan Shefqet Kerellari Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Edina Zani Hako Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Edison Baftjar Hallaçi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Edjana Ismet Kola (Muja) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Elidjana Miftar Baraku Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Elona Gani Çela (Mullai) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Elsa Mark Baka Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Elsa Hodo Shimi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Era Aleksandër Mita Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Erblina Pëllumb Asllani Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Ermira Arqile Daka (Boçi) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Erona Urim Gjini Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Esmeralda Zabit Tufa Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Esmeraldo Xhevdet Kasolli Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Etleva Ramadan Matranxhi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Eva Gëzim Sulmina Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Fabiola Pëllumb Yzeiraj (Kadëna) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 09:00
Arjan Osman Bajrami Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Fatbardha Isa Xhani Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Fatmira Fadil Terlija Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Flora Preng Nikolli Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Françeska Murat Mamo Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Gerta Baftjar Shaha Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Gresilda Sali Haka Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Hajrie Hysen Xhika Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Irida Sabri Dumbo Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Irida Emran Xhura Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Irilda Fatos Hako (Balliu) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Isida Bashkim Bitri Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Izolda Sotir Pulia Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Jetmira Hysen Kamberi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Jonida Edmond Dishnica Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Jonida Musa Tomçini Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Jorida Astrit Capo Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Klodiana Piro Petrela Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Lingerta Lulzim Hoxha Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Lorena Rustem Xurre (Zeqir) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Luljeta Festim Zeneli Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Malbora Agim Delia (Rrushi) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Marin Agim Bici Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Marjeta Dane Fili Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Mark Zef Gjoklaj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Marsilda Kostaq Skënderi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Matilde Zef Jaku Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Mimoza Fatmir Beqiri Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Miranda Binak Thaçi,Cahani Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Mirela Nazmi Hyko Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Muharem Abdulla Koçi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Myzejen Sami Kashari Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Naime Musa Shabani (Sulaj) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Nevila Bashkim (Çupi)Poçi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Oneda Dylber Fejzo (Tafa) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Ornela Dashnor Dervishi (Kamberi) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Rajmonda Gani Ndoji Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Rezarta Bektash Sopiku Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Roela Llazi Beqiraj (Dhima) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Rovena Ramazan Tafa Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Sidorela Agron Doko Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Sidorela Azem Kola Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Sokol Pjetër Ndoci Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Shkelzen Fadil Disani Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Thanas Luan Dushku Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Vjollca Thimi Dhëmbi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Vjosana Shpend Kruja Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Xhoana Petrit Rexhepi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Zana Gjekë Pllumaj Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Zoje Shaban Bakalli (Gashi) Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Zhaneta Burhan Marku Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 27.03.2019 11:30
Adriana Sami Kadillari (Myftari) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Alma Jak Zogu Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Anthi Pëllumb Kala Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Arnida Ardian Muka Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Artur Feti Mezani Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Aurora Nazmi Lifja (Cani) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Denisa Muharrem Vathi Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Dorjan Myseret Lavdari Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Dhurata Ednand Prushi (Sinani) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Eljona Artan Doko Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Elona Ajet Billa (Skarra) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Enisa Bujar Çomo Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Erida Sami Terniçi Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Erjola Kapllan Gramo Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Erjola Astrit Hoxha Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Erjona Riza Coraj (Hoxha) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Jeona Jorgo Koka Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Juljana Kudret Mustafa Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Klajdi Ajet Tushe Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Klaudia Vladimir Topuzi Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Migena Arsen Kaso Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Mimoza Flamur Eski (Grëmshi) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Mira Marash Kola Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Nertila Dilaver Mema Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Rainolda Arben Daja (Çarka) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Sabina Nikolla Tefa Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Sabiona Muharrem Haxhaj Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Silvia Petrit Maliqati Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Shqiponja Hysen Rosa (Bali) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Viola Dervish Ruko (Murataj) Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Xheneroza Haxhi Xhafa Gjuhë Italiane 27.03.2019 14:00
Adelina Xhemal Musta Gjeografi 28.03.2019 09:00
Admir Shkelqim Halilaj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Agostin Gjon Naçaj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Albana Kadri Gjurgjaj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Albana Ismet Morina Gjeografi 28.03.2019 09:00
Alketa Musa Nezaj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Amarilda Shtjefen Ndoj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Aneda Gezim Previzi Gjeografi 28.03.2019 09:00
Anida Xhevdet Killo Gjeografi 28.03.2019 09:00
Anife Belul Koxha (Ajazi) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Anila Lazër Dedndreaj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Antoni Kimet Kurti Gjeografi 28.03.2019 09:00
Ardjan Hysen Ibrahimi Gjeografi 28.03.2019 09:00
Bedrie Adrian Cami (Balliu) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Behare Ismet Mema Gjeografi 28.03.2019 09:00
Bekim Shaban Berbati Gjeografi 28.03.2019 09:00
Bekim Bajram Hasanaj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Brunilda Gafur Hidri (Plloçi) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Dorjan Bardhul Izvira Gjeografi 28.03.2019 09:00
Edison Mehmet Qefalija Gjeografi 28.03.2019 09:00
Eglantina Luan Barhani Gjeografi 28.03.2019 09:00
Eglantina Sakip Duka (Keshi) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Elida Ahmet Llupa Gjeografi 28.03.2019 09:00
Elisabeta Beqir Doda (Muja) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Elvana Baftjar Meha Gjeografi 28.03.2019 09:00
Ermira Destan Hoxha Gjeografi 28.03.2019 09:00
Evis Halil Gugalli Gjeografi 28.03.2019 09:00
Filjana Bardhyl Xhindoli Gjeografi 28.03.2019 09:00
Floranda Halil Matoshi (Demiri) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Gazmira Shaqir Gjana Gjeografi 28.03.2019 09:00
Gledisa Gezim Grami (Jusufi) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Hanke Agim Korbi (Mici) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Irena Hysni Halili Gjeografi 28.03.2019 09:00
Irena Agron Manjani Gjeografi 28.03.2019 09:00
Jonida Riza Hysenbelliu Gjeografi 28.03.2019 09:00
Jorida Andrea Myrtja Gjeografi 28.03.2019 09:00
Jurgen Halit Dikellari Gjeografi 28.03.2019 09:00
Jusilda Pal Jaku (Pjetri) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Lulzim Haqif Pili Gjeografi 28.03.2019 09:00
Marinela Kol Koniqja Gjeografi 28.03.2019 09:00
Mirena Rakip Lasku Gjeografi 28.03.2019 09:00
Parlind Gjokë Goçaj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Renarda Sherif Beti Gjeografi 28.03.2019 09:00
Silvana Selim Porja (Mziu) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Shpremiela Kujtim Bibaj Gjeografi 28.03.2019 09:00
Teuta Karrilla Nushi (Kice) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Valbona Fran Bilani (Malçi) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Xhoana Gole Topçiu (Puleshi) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Zemrite Idriz Sopaj (Nerguti) Gjeografi 28.03.2019 09:00
Zhuje Musli Bokçiu Gjeografi 28.03.2019 09:00
Admir Myslym Ziflai Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Albana Rruzhdi Hallulli (Rama) Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Albina Petrit Mihaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Aldi Albert Halili Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Alida Murat Hetaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Amarda Tom Basho Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Amarildo Daut Karaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Ana Agron Tafani Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Anduel Besnik Hyka Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Angjela Pjeter Mrruku Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Ansarela Petrit Barjamaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Argita Xhevdet Qerosi (Diko) Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Arta Qemal Muça Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Artan Osman Gjestilaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Besmir Bujar Shahaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Besnik Xhevit Kotreli Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Bjudi Ali Dika Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Bledar Kalem Ibro Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Blerim Nevruz Meta Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Blerim Ismail Saraçi Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Brunilda Shefik Elezi Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Denada Vllasi Nako Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Dorina Albert Karumi (Çokani) Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Dorjan Veli Yzeiri Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Edmond Ndue Marku Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Eljana Qamil Duda Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Elton Xheladin Balliu Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Elvana Jonuz Beqiri Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Elvis Engjëllush Mato Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Emanuela Faslli Bilçari Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Emiljano Daut Lemeti Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Emiljano Agron Lushaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Enduena Kristaq Shqau Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Enxhi Alush Xhihani Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Erida Arian Sejdini Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Erika Alfred Myrtaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Esmeralda Faslli Gubere (Bani) Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Esmeralda Suat Mahmutllari Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Fatbardha Ali Kabashi Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Fatime Elmas Bixi Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Flora Hysen Hasanaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Florenc Shkelqim Musta Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Gazmend Hiqmet Kuka Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Greta Xhevair Elezi Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Isuf Shpëtim Curri Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Jonida Hysen Kakaçaj Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Jurida Novruz Bushi (Dervishbehaj) Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Klodiana Beqir Luka Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Kristina Paqsor Feimi Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Lauresa Zylyf Pepa Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Manjola Pëllumb Sinani Histori Gjeografi 28.03.2019 11:30
Enada Përparim Pelivani Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Matilda Sali Jaupaj (Abazi) Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Migena Rexhep Kaziu (Kuleni) Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Mimoza Qemal Veizi Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Muharrem Gramos Zeqillari Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Neljan Nebi Deçka Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Ornela Petrit Zero Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Polikseni Stathi Meshini Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Rezarta Isa Islami Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Sihat Nexhip Manaj Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Spartak Petrit Avdiaj Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Valbona Tomorr Sejnani Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Viktor Andrea Venetiku Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Violeta Ruzhdi Musai Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Vjollca Skënder Canaj Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Vullnet Halil Bajrami Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Xhoana Sami Mekolli (Lemeti) Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Xhuljan Barjam Muho Histori Gjeografi 28.03.2019 14:00
Agron Sotir Deliu Histori 29.03.2019 09:00
Albana Asllan Dalti Histori 29.03.2019 09:00
Anila Hekuran Xholi Histori 29.03.2019 09:00
Anisa Beqir Koçi (Kaçkini) Histori 29.03.2019 09:00
Arben Jakup Kadiu Histori 29.03.2019 09:00
Arjola Nikoll Nikolli Histori 29.03.2019 09:00
Arnaldo Hil Vlashi Histori 29.03.2019 09:00
Besmir Gëzim Dura Histori 29.03.2019 09:00
Blerta Mal Mustavataj Histori 29.03.2019 09:00
Brunilda Ferdinant Qafa (Malshi) Histori 29.03.2019 09:00
Danjela Fran Kola (Picaku) Histori 29.03.2019 09:00
Denisa Fatmir Kuliçi Histori 29.03.2019 09:00
Ditmira Adem Hasmujaj Histori 29.03.2019 09:00
Drita Ali Bela Histori 29.03.2019 09:00
Dyjon Ndue Gjeloshi Histori 29.03.2019 09:00
Elvita Syti Laze Histori 29.03.2019 09:00
Entela Taip Rroshi (Dika) Histori 29.03.2019 09:00
Erion Lekë Marku Histori 29.03.2019 09:00
Erjona Rufat Cara Histori 29.03.2019 09:00
Erlind Fehta Vllaqa Histori 29.03.2019 09:00
Flutura Shpendi Pilafi Histori 29.03.2019 09:00
Gentiana Tom Kolaj Histori 29.03.2019 09:00
Inas Kujtim Myrta Histori 29.03.2019 09:00
Kastriot Agim Pjetri Histori 29.03.2019 09:00
Liman Qamil Qyra Histori 29.03.2019 09:00
Liridon Besim Doçaj Histori 29.03.2019 09:00
Luljeta Dul Burgaj (Jakupi) Histori 29.03.2019 09:00
Malvina Musa Lika Histori 29.03.2019 09:00
Mariana Mhill Prendaj (Lesaj) Histori 29.03.2019 09:00
Marinela Zef Lika (Pjetri) Histori 29.03.2019 09:00
Marsela Thoma Gjino Histori 29.03.2019 09:00
Merita Ramazan Ruçi Histori 29.03.2019 09:00
Nevila Vangjel Gjeçi Histori 29.03.2019 09:00
Ornela Rebani Hoxha Histori 29.03.2019 09:00
Romiana Ibrahim Darsi (Ibrahimi) Histori 29.03.2019 09:00
Sazan Jonuz Jonuzi Histori 29.03.2019 09:00
Valbona Halil Sadrija Histori 29.03.2019 09:00
Vitore Gjin Ndoja Histori 29.03.2019 09:00
Zhaneta Nexhdet Tola (Benga) Histori 29.03.2019 09:00
Alda Agim Aliaj Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Artan Fatmir Mukaj Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Blerta Shyqyri Liçka Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Emine Diell Gjevori (Kosta) Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Ermal Gani Pepa Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Ervin Tare Murati Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Esmeralda Fatos Shabani (Guri) Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Fatime Sami Gjokola Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Floresha Stavri Çakalli Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Lumturie Josif Çipi Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Lumturie Sami Hoxha (Zogolli) Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Marsela Bashkim Çuli Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Marsela Rapo Idrizi Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Matilda Shefqet Qosja Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Mençurije Nazmi Hoxha Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Saimir Ylli Dushku Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Suela Halil Hoxha (Tatani) Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Shpëtim Qerim Korra Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Valbona Enver Rrica Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Xhemaile Sadik Rrena Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Xhuljana Hysen Brega (Hamati) Histori Gjeografi Edukatë 29.03.2019 11:30
Aishe Arif Gjuzi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Aldjon Shyqyri Kalluçi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Aldo Rushan Dervishi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Aliko Roland Rugjo Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Amarildo Petrit Panxhi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Arber Anton Gega Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Ardit Vladimir Hoxhaj Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Armando Kiço Kalemi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Bardhul Hysen Kala Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Bledar Riza Ago Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Bledar Selman Çanaku Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Blerta Karafil Drushku Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Bruno Gramoz Skëndaj Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Damiano Gazmir Stërmaku Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Denis Rifat Skura Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Donaldo Bajram Shahini Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Dorina Faredin Hoxhalli Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Dorjan Zija Baculi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Drilona Astrit Ollomani Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Edi Gori Todo Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Eldis Eduart Gica Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Elvis Bardhi Pojani Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Emiljan Kasem Hoxha Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Emine Nafiz Ahmeti (Meçi) Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Eranda Fiqiri Mani Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Ergys Sabri Leba Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Erind Nikoll Bazhella Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Erisian Seit Jança Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Erjon Idris Duro Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Erlind Fadil Korreshi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Ermal Abdi Meta Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Ervin Fatos Gora Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Fation Abaz Rusta Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Fation Qemal Taraboshi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Fatjon Fitim Sefullaj Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Ferrari Petrit Isufi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Fjorelo Kanto Pjetrushi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Florjan Dode Frroku Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Gersi Irfan Hoçja Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Gridelsion Hysni Beshku Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Griseld Besnik Dervishi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Gulit Arjan Qerimi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Henri Agron Kuçi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Heraj Rifat Lisaku Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Ildi Ilir Isaj Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Ilva Namik Mezini Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Jetmir Skender Kuçi Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Jurgens Edmond Xheka Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Kevin Julian Çiço Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Klajdi Diktim Bozha Edukim Fizik 01.04.2019 09:00
Ergys Musa Kurmaku Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Klejdi Fatmir Larti Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Klevis Kujtim Gjoka Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Krenar Sulejman Ibrahimi Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Kriols Genci Veli Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Kristi Petrika Visi Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Laurent Sotir Suljoti Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Liridon Gezim Vuthaj Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Malvina Dod Pali Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Marionela Muharrem Kalaja Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Marsel Hysen Lluça Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Marsela Myzafer Miraku Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Nertila Urim Jolla Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Olgert Bashkim Sota Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Orian Haxhi Meta Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Orman Shaban Vora Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Raimonda Fiqiri Koleci Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Ramis Sami Uruçi Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Rexhina Andrea Nika Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Rivelino Lutfi Feimi Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Roden Llambi Nishku Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Selami Astrit Ajazi Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Silvana Agim Hasani Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Soni Ahmet Duka Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Stavrion Vangjush Lako Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Shkëlzen Zeqir Hoxha Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Taulant Bashkim Buzi Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Ted Arben Pikli Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Trifon Shyqyri Meraku Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Viktor Sefer Bufi Edukim Fizik 01.04.2019 11:30
Albana Lulzim Dardha Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Dallëndyshe Qemal Rustani (Reçi) Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Hyqmet Saba Tanuzi Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Igli Agim Neziri Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Judita Ramadan Dedi Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Juliana Ismet Sinamati Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Klodjan Servet Zepaj Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Livia Sokol Barjami Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Mark Ndrec Kakusi Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Sokol Luigj Vuka Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Vjola Dashnor Bakiasi Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Xhejsi Arben Kalziqi Instrumente Muzikore 01.04.2019 14:00
Anisa Astrit Fejzollari Biologji 02.04.2019 09:00
Argesa Agim Zhuka Biologji 02.04.2019 09:00
Eldison Agron Hysa Biologji 02.04.2019 09:00
Ermedina Bujar Hoxha Biologji 02.04.2019 09:00
Esjona Shaqir Myrta Biologji 02.04.2019 09:00
Katerina Mevlan Dërka (Muçaj) Biologji 02.04.2019 09:00
Luljeta Gëzim Karakushi Biologji 02.04.2019 09:00
Malvina Osman Mustafa (Bizhuta) Biologji 02.04.2019 09:00
Marinela Nuredin Deraj Biologji 02.04.2019 09:00
Rafaila Elandri Naçi Biologji 02.04.2019 09:00
Zamira Ibrahim Demiri Biologji 02.04.2019 09:00
Adriatik Zyhdi Kasa Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Albana Izet Ibaj Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Aldo Agron Hima Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Ariola Lazer Guraj Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Arjola Osman Basha Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Armand Ahmet Dajlanaj Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Armando Luftim Skonja Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Aurel Bashkim Çela Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Aurel Isuf Hidri Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Blerina Hajdar Sallaku Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Bore Ndue Permargjeta Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Burbuqe Xhavit Bërdëllima (Luka) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Daniela Daut Bozhiqi Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Daniela Sokol Pula Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Denis Alli Agaj Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Donika Xhemali Shabani Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Dorina Fatmir Flora Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Elca Aleks Sinani Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Eliona Gasper Shqalsi Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Eliont Zydi Çinari Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Elisabeta Nazmi Haxhiu Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Elmifazana Man Doma Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Elona Lulash Skura (Toplana) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Elvira Rushan Doçi Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Elvira Tefik Muja Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Enrik Sejko Hamit Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Erisa Qani Lami (Nuredini) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Erjona Kadri Sina Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Ermira Hasan Cjapi (Saraci) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Ermonela Nazmi Bani Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Esmerald Faslli Kasa Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Esmeralda Remzi Hurmi Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Esterina Veli Lleshaj (Balla) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Fatjon Sabri Halilaj Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Fellenza Ramazan Peça (Baraku) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Flori Hasan Alliu Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Florida Islam Kapxhiu Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Florina Ramiz Lleshaj (Koliçi) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Gelektika Elez Troci (Canameti) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Griselda Ndue Çuke Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Harjola Alibert Skilja Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Irena Zigur Jaupi Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Ismihan Balil Rabaj (Bejko) Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Jesmina Gezim Elezi Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Joana Kujtim Çori Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Joniada Hazis Dulli Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Juljan Sami Vrapi Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Juljan Xhaferr Xhafa Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Kamila Maksim Kovaçaj Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Katerina Gëzim Dushku Biologji Kimi 02.04.2019 11:30
Ermelind Mahmut Gjuzi Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Kimet Ruzhdi Onjea Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Klodian Tomorr Gora Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Kristian Ndue Toma Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Leda Mehmet Mejdani Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Lefter Rauf Manaj Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Lefteri Shefqet Faqolli Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Leonard Seid Çela Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Lule Bilal Kastrati Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Majlinda Perikli Xharo (Mërtika) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Manjola Xhevahir Spahiu Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Mariglen Durim Negollari Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Marjeta Ajet Ahmetaj (Kumaraku) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Matilda Kasem Ripaj (Zhurda) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Matilda Osman Syla (Demhasa) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Mehmet Njazi Methasani Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Mirela Ferit Koloshi (Dafku) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Myrvete Jemin Bajraktari (Neza) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Natalina Nike Prelashi Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Nertila Fasli Tema Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Orges Sabri Zogu Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Ornela Zaim Çenga (Elezi) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Orsida Isa Golemi Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Qefsere Dilaver Sadikaj Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Selvie Haxhi Hykaj (Mulaj) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Silvana Kadri Bogdani Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Stela Nevruz Mlloja (Kopliku) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Vebi Kadri Stana Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Viosana Rexhep Çela (Jolla) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Xhesika Artur Toçi Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Xhudia Adriatik Guma Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Xhumaje Ibrahim Kurti Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Zamira Xhelep Mollaj Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Zana Zaim Basha (Ruka) Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Zhaneta Neshat Shërmadhi Biologji Kimi 02.04.2019 14:00
Andrea Sali Çelo Kimi 03.04.2019 09:00
Arbana Isa Matmuja (Koloshi) Kimi 03.04.2019 09:00
Arlinda Riza Leti Kimi 03.04.2019 09:00
Denada Shkëlqim Senka Kimi 03.04.2019 09:00
Ejada Edmond Balla (Zaçi) Kimi 03.04.2019 09:00
Emiljano Rrapush Cenaj Kimi 03.04.2019 09:00
Eriselda Besnik Libohova Kimi 03.04.2019 09:00
Erjana Llesh Gjinaj Kimi 03.04.2019 09:00
Florian Feim Muhametaj Kimi 03.04.2019 09:00
Judi Fatmir Haka Kimi 03.04.2019 09:00
Luljeta Byniamin Dura Kimi 03.04.2019 09:00
Alba Astrit Pura Gjuhë Gjermane 03.04.2019 11:30
Elketa Hilmi Shahini Gjuhë Gjermane 03.04.2019 11:30
Fatbardha Ali Mulgeci Gjuhë Gjermane 03.04.2019 11:30
Ira Eduard Dashi Gjuhë Gjermane 03.04.2019 11:30
Medine Tahir Sakajani Gjuhë Gjermane 03.04.2019 11:30
Zilo Fluturim Nora Gjuhë Gjermane 03.04.2019 11:30

Loading...
Loading...
Loading...