Loading...

Partia Socialiste, njëherësh kryesuese e koalicionit “Aleanca për Shqipërinë Europiane”, ka paraqitur për zgjedhjet vendore 61 kandidatë.
Pas saj vjen partia e Astrit Patozit, Bindja Demokratike, e cila do të garojë përballë PS-së në 26 bashki të vendit. Në garë për zgjedhjet vendore kanë kandiduar në bashki të vogla edhe parti të vogla.
E vetmja bashki në shkallë vendi ku konkurron Partia Komuniste është ajo e Belshit. Përballë kandidatit të saj Arif Tafani konkuron Jashar Elezi i Partisë Komuniste.

Kandidati PK Jashar Elezi

Jashar Elezi është nga fshati Rrasë.
Garë do të ketë në disa bashki të mëdha të vendit si Durrës, Vlorë, Tiranë, Berat, Lezhë dhe Dibër. Ndërsa për bashkitë e tjera të mëdha si Elbasan, Shkodër, Korçë, Fier, Gjirokastër nuk do të ketë garë, pasi PS-ja është e vetme pa asnjë rival përballë.

Qarku ELBASAN
Elbasan Gledian Llatja Partia Socialiste

Belsh
Arif Tafani Partia Socialiste
Jashar Elezi Partia Komuniste e Shqipërisë

Cërrik
Andi Salla Partia Socialiste
Merita Xhika Bindja Demokratike

Gramsh
Klodian Taçe Partia Socialiste
Sabri Ibrahimi Bindja Demokratike

Librazhd
Kastriot Gurra Partia Socialiste

Peqin
Lorenc Tosku Partia Socialiste

Përrenjas
Nuri Belba Partia Socialiste
Myslym Karriqi Aleanca Kuqezi

Loading...
Loading...
Loading...