Loading...

Enver Shkurti emërohet nënprefekti i ri për Librazhdin. Lajmi bëhet i ditur nga burime të sigurta për Infoelbasani.al.
Enver Shkurti mbante postin e Drejtorit të Agjensisë Rajonaletë Mjedisit në Elbasan. Por me ndryshimet e fundit ai është emëruar nënprefekt i Librazhdit.
Ndryshime ka pasur edhe në disa institucione dhe drejtori të rëndësishme në shkallë qarku.

Loading...
Loading...
Loading...