Loading...

kostumi-kombetares

Moderatori i njohur Blendi Fevziu ka prezantuar në “Opinion” kostumet që do të veshë në Francë Kombëtarja e Shqipërisë.

Kostumi është realizuar nga mjeshtri Altin Mici, stilist dhe prodhues kostumesh për meshkuj.

Loading...
Loading...
Loading...